rice-kings-sutlijas-bar-ketering-2

Ketering

U današnje vreme, sigurni smo da skoro svakodnevno čujete reč ketering, međutim, da li zapravo znate šta to znači? Ovaj pojam, nastao od engleske reči “catering”, ne može se baš direktno prevesti na srpski, već se definiše kao priprema, a zatim i serviranje (naravno, što atraktivnije), pa i posluživanje hrane na nekoj drugoj lokaciji.

Sutlijaši

Rice Kings, kao prvi sutlijaš bar u Srbiji i ujedno jedini u Beogradu, ima tu čast da Vam ponudi izuzetno bogat meni svojih najkvalitetnijih proizvoda. Rezultat našeg predanog rada zasnovanog na tradicionalnim receptima i veštim rukama jeste preko 20 vrsta sutlijaša koji će sigurno zadovoljiti svaku želju za slatkišima.

Galerija

I ne samo to, već smo se trudili i da izađemo u susret onima koji žele da se hrane zdravo, te se tako u našoj ponudi nalazi i meni namenjen veganima (čoko vegan, čoko malina, čoko borovnica i vanila mango), a nudimo i bogat asortiman proteinskih sutlijaša, koji, a to posebno treba istaći, ne sadrže šećer.

Za svakog ponešto

Takođe, nismo zapostavili ni ljubitelje čokoladnih zadovoljstava, te je tako kod nas moguće poručiti skoro deset vrsta sutlijaša sa čokoladom, u raznim kombinacijama, dok će ljubitelji voća svakako pronaći i za sebe ponešto, bilo da je u pitanju jabuka, višnja, malina, borovnice ili egzotični ananas i mango.
rice-kings-sutlijas-bar-ketering