Dostava

Dostava naručenih proizvoda u Beogradu

Dostavu naručenih proizvoda na teritoriji grada Beograda vršimo svakog radnog dana od 09:00 do 21:00h, subotom od 10:00 do 21:00h i nedeljom od 12:00 do 20:00h. Termin dostave možete dogovoriti i unapred, birajući datum i vreme dostave tokom kupovine, na formi prilikom popunjavanja podataka u delu Napomene o porudžbini.

Rice Kings vrši isporuku u najkraćem mogućem roku, najviše sat vremena od prijema porudžbine.

Za narudžbine čija je isporuka zakazana za datum i vreme u budućnosti, zadržavamo pravo da se dostava zbog nepredviđenih okolnosti može izvršiti do 30 minuta ranije ili kasnije u odnosu na odabrano vreme, ali uz prethodno obaveštavanje klijenta o tome.

Neophodno je da naručilac ili primalac porudžbine bude dostupan za kontakt u vreme kada je dogovorena dostava zbog rešavanja eventualnih komplikacija. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiocem ili primaocem pošiljke, smatraćemo da je dostava pokušana i izvršena. Poručilac ili primalac može podići dostavu sat vremena od trenutka kada smo ga obavestili o tome. U navedenim slučajevima dostava će se smatrati izvršenom, a o tome će biti obavešten klijent:

  • primalac odbija da primi porudžbinu,
  • pogrešna adresa i podaci o primaocu,
  • primalac se ne nalazi na navedenoj adresi u dogovoreno vreme za dostavu.