Politika privatnosti, reklamacije i uslovi korišćenja

Politika privatnosti

U ime RICE KINGS obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni RICE KINGS (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ovog internet sajta potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt.

RICE KINGS može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno
najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, RICE KINGS je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Upotreba internet sajta

Sav materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu “Sajt”) je zaštićen autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Ne možete menjati sadržaj ovog sajta ni na koji način, niti ga reprodukovati ili javno prikazivati, izvoditi, distribuirati ili na drugi način koristiti u javne ili komercijalne svrhe. Ne uzimajući u obzir prethodno navedeno, bilo koji softver ili drugi materijal dostupan za preuzimanje ili korišćenje preko ovog sajta koji poseduje sopstvene uslove korišćenja ili licenciranja nalazi se pod zaštitom tih uslova. Ukoliko prekršite bilo koji od ovih Uslova, vaša dozvola za upotrebu sajta će biti povučena i bićete obavezni da odmah uništite sve sadržaje koje ste preuzeli ili odštampali.

Osim ako je eksplicitno drugačije naznačeno ovde ili na nekoj drugoj stranici ovog sajta, ništa ovde sadržano, bilo izričito, prećutno, odricanjem ili na drugi način, vam ne daje pravo da koristite bilo koji deo intelektualne svojine koju ste pronašli na Sajtu.

Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji  RICE KINGS povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. RICE KINGS će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. RICE KINGS nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

Dostava

Dostava naručenih proizvoda u Beogradu

Dostavu naručenih proizvoda na teritoriji grada Beograda vršimo svakog radnog dana od 09:00 do 21:00h, subotom od 10:00 do 21:00h i nedeljom od 12:00 do 20:00h. Termin dostave možete dogovoriti i unapred, birajući datum i vreme dostave tokom kupovine, na formi prilikom popunjavanja podataka u delu Napomene o porudžbini.

Rice Kings vrši isporuku u najkraćem mogućem roku, najviše sat vremena od prijema porudžbine.

Za narudžbine čija je isporuka zakazana za datum i vreme u budućnosti, zadržavamo pravo da se dostava zbog nepredviđenih okolnosti može izvršiti do 30 minuta ranije ili kasnije u odnosu na odabrano vreme, ali uz prethodno obaveštavanje klijenta o tome.

Neophodno je da naručilac ili primalac porudžbine bude dostupan za kontakt u vreme kada je dogovorena dostava zbog rešavanja eventualnih komplikacija. Ukoliko u roku od 30 minuta ne možemo stupiti u kontakt sa naručiocem ili primaocem pošiljke, smatraćemo da je dostava pokušana i izvršena. Poručilac ili primalac može podići dostavu sat vremena od trenutka kada smo ga obavestili o tome. U navedenim slučajevima dostava će se smatrati izvršenom, a o tome će biti obavešten klijent:

  • primalac odbija da primi porudžbinu,
  • pogrešna adresa i podaci o primaocu,
  • primalac se ne nalazi na navedenoj adresi u dogovoreno vreme za dostavu.

Reklamacije

Obaveštavamo poštovane kupce da reklamacije na robu kupljenu putem našeg sajta mogu izjaviti elektronski na e-mail ricekings2018@gmail.com ili na brojeve telefona 011 4091145 i 0628040647.
Pravo na povraćaj odnosno reklamaciju kupac gubi i u slučajevima neovlašćene dorade proizvoda ili zahvata na proizvodu od strane treće neovlašćene osobe.
Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod sa greškom molimo vas da nas obavestite na e-mail adresu. Troškove povraćaja robe snosi prodavac isključivo u slučaju lošeg kvaliteta proizvoda, dok u ostalim slučajevima troškove povraćaja snosi kupac.
Po prijemu robe Rice Kings će vratiti celokupan iznos novca ili će zameniti oštećeni proizvod.
Rok za povraćaj je 14 dana od dana prijema robe.
Kupac ima pravo vratiti proizvod u sledećim slučajevima:
isporuka proizvoda koji nije naručen
isporuka oštećenih proizvoda, a oštećenja su nastala zbog loše manipulacije prilikom isporuke.
Reklamacije koje se šalju paketnom distribucijom moraju biti propisno zapakovane u kartonsku ambalažu. Sve reklamacije koje su neprikladno zapakovane i kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećena prilikom transporta neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljaocu.
Reklamacija je moguća u vidu zamene za neki drugi artikal u roku od mesec dana i to pod uslovom da predmet nije ostećen.
Fizička oštećenja ne podležu garanciji, ne vršimo povraćaj novca.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (srednji kurs Narodne Banke Srbije). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.

Izjava o PDV-u

RICE KINGS DOO BEOGRAD – STARI GRAD nije u sistemu PDV-a.